Gastronomie
In de keuken van Bar Brasserie link21 bruist het van de creatieve energie. Onder leiding van onze chef-kok toveren onze gedreven koks de heerlijkste gangen op tafel. Onze specialisten van de koude kant zorgen voor een perfecte start met frisse salades en smaakvolle hapjes. De plancha is het domein van de grillmeesters, die malse stukken vlees en vis tot in de perfectie bereiden. De pizzabakkers toveren in de houtoven de lekkerste pizza’s tevoorschijn, terwijl de patissiers je verrassen met hemelse desserts.
Hospitality
In de Bar Brasserie heerst een warme gastvrije sfeer en zorgt de maître voor een vlotte organisatie. Onze hostess zorgt voor een hartelijk welkom en leidt je met de glimlach naar je tafel. Tijdens de dienst zorgt de bediening dat de tafels er telkens piekfijn uitzien en voor een vlotte verbinding tussen gastronomie en tafel.
Coördinatie
De management afdeling van Bar Brasserie link21 staat in voor de vlotte werking van het gehele bedrijf. De bedrijfsleiding stuurt het team aan en bepaalt de strategie, terwijl de kantoor medewerker zorgt voor de administratie en personeelszaken. De seminarieverantwoordelijke is dan weer het aanspreekpunt voor de organisatie van alle seminariezalen en events.
Bar
De unieke wijnkamer van Bar Brasserie link21, aangevoerd door onze gediplomeerde sommelier, garandeert een perfecte wijn voor elke smaak. Achter onze opvallende bar shaken bartenders creatieve cocktails en mocktails, terwijl onze barmedewerkers zorgen dat elk glas gevuld blijft en iedere gast zich gewaardeerd voelt.
Facilities
De onmisbare afdeling Facilities vormt de stille kracht van onze organisatie, waar afwassers, logistieke medewerkers, klusjesmannen en schoonmaakpersoneel samenwerken om een veilige, efficiënte en hygiënische omgeving te garanderen.
Spontane sollicitatie
Lijkt werken bij Bar Brasserie link21 iets voor jou? Wij staan steeds open voor spontane sollicitaties! Vul het formulier in en vermeld de gewenste afdeling in je motivatie.