Titel brasserie.jpg

Aangevuld met heerlijke wijnen

Onze uitgebreide wijnkaart biedt voor elk gerecht én voor elke smaak de geschikte wijn. Onze sommelier maakte een uitgebreide selectie van toegankelijke en verrassende wijnen. Kies zelf of laat je inspireren.

Meer dan een brasserie

Een heerlijke ontbijt, een lichte lunch, een uitgebreid zakendiner? Bij Link 21 kan het allemaal. Maar da's nog niet alles. Op zoek naar de ideale locatie voor een vergadering of een privéfeest? Ook dan is Link 21 the place to be!

Creatief met dagverse producten

Brasserie Link 21 werkt met dagverse producten. En dat proef je. Wij beschikken over een uitgebreide menukaart. Of laat je verrassen door onze seizoensgebonden suggesties.

Klassiek & jong

Smul van een klassieke keuken met een moderne twist. Onder leiding van chef-kok Cédric Goris staat er een team van jong keukentalent achter de kookpotten. Om de drie weken verrassen zij je met nieuwe, unieke gerechten. 

 
Lokaal en vers tekst.png
 
smaakvol en puur tekst.png
 
Creatief en eigentijds tekst.png
 

Lokaal & vers

Smaakvol & puur

Creatief & eigentijds

1901.jpg

Ontdek onze suggesties

Laat je verrassen door onze originele en seizoensgebonden suggesties. Om de drie weken vernieuwen wij ons aanbod. 

Menu to share

U geniet van alle vermelde gerechten. Het menu is te nemen per tafel.

Nobashi | tempura | 1000 Island

Tartaar rode tonijn | tataki | soja | kroepoek |sesam

Kabeljauw | structuren van prei | mosterdjus | natuuraardappel | persillade

Entrecôte | maïskolfcreme | veldsla | wedges

3 klassieke desserts


Sharing is caring

Home made pizza | 8 tips | Carbonara | spekjes | grana | rucola

Nobashi garnaal | 6 stuks | tempura | 1000 Island

Escargots | 10 stuks | lookboter | toast


Tomaat garnaal | cocktailsaus | gamba black tiger | jonge sla

Tartaar kingkrab | avocado | coulis kreeft | kletskop | pompelmoes

3x rode tonijn | tataki | tartaar | sashimi | kroepoek | zeewiersla

Ganzenlever decadent | vijg | creme brulée | paté | gebakken | chutney

Burrata | tomatenfantasie | basilicum | extra vierge

Makreel | venkelsalade | sinaas | basilicum | olijfolie ijs | tomaat confit

Voorgerechten


Tomaat garnaal | cocktailsaus | gamba black tiger | jonge sla

Kabeljauw | structuren van prei | natuuraardappel | mosterdjus | persillade

Entrecôte | maïskolfcreme | aardappelwedges | veldsla

Tongfilet | gegrild | aubergine | prei | patat | saus Tza Caviar

Eendenfilet | fijne kruidenpuree | specerijenjus | gekonfijte siezoensgroenten | lotuswortel

Filet pur | Txogitxu special selection | verse truffel | gebakken ganzenlever | jus | champignons

Hoofdgerechten

Uw tafel staat klaar.

1901.jpg