Titel brasserie.jpg

Aangevuld met heerlijke wijnen

Onze uitgebreide wijnkaart biedt voor elk gerecht én voor elke smaak de geschikte wijn. Onze sommelier maakte een uitgebreide selectie van toegankelijke en verrassende wijnen. Kies zelf of laat je inspireren.

Meer dan een brasserie

Een heerlijke ontbijt, een lichte lunch, een uitgebreid zakendiner? Bij Link 21 kan het allemaal. Maar da's nog niet alles. Op zoek naar de ideale locatie voor een vergadering of een privéfeest? Ook dan is Link 21 the place to be!

Creatief met dagverse producten

Brasserie Link 21 werkt met dagverse producten. En dat proef je. Wij beschikken over een uitgebreide menukaart. Of laat je verrassen door onze seizoensgebonden suggesties.

Klassiek & jong

Smul van een klassieke keuken met een moderne twist. Onder leiding van chef-kok Cédric Goris staat er een team van jong keukentalent achter de kookpotten. Om de drie weken verrassen zij je met nieuwe, unieke gerechten. 

 
Lokaal en vers tekst.png
 
smaakvol en puur tekst.png
 
Creatief en eigentijds tekst.png
 

Lokaal & vers

Smaakvol & puur

Creatief & eigentijds

1901.jpg

Ontdek onze suggesties

Laat je verrassen door onze originele en seizoensgebonden suggesties. Om de drie weken vernieuwen wij ons aanbod. 

onderstaande suggesties zijn geldig vanaf vrijdag 15 februari 2019


Sharing is caring

Huisbereide bitterbal | pulled pork | tierenteyn mosterd

Oosterse rotskes | soja | chili | citroengras | limoen | gelakt


Paling in ‘t groen | zeekraaltempura | sjalot

Vitello ‘anders’ | canneloni | king krab | duo avocado | wasabicrumble

Surf & turf | scampi | Sint jacobsnootjes | gerijpte lende | zeekraal | kreeftenjus | krokantje | aardpeer

Voorgerechten


Hoofdgerechten

Geitenkaas | rode biet | noten | oude balsamico | gerijpte lende ‘carne saleta’

Oosterse salade | Oosterse balletjes | soja | citroengras | papaya | lente ui | sesam | crispy sla | notensla

Surf & turf | kalfszwezeriken | gamba black tiger | spitskool | truffeljus | chips

Gnocchi | krokante pancetta | kerstomaatjes | pompoenfrietjes

Paling in ‘t groen | zeekraaltempura | sjalot | aardappelfantasie

Vidée ‘decadent’ | kalfszwezeriken | mouselinesaus | romanesco | truffel

Skrei ‘kabeljauw’ | peterseliewortel | risottokroketjes | botersaus | lauwe spruitjes salade

King krab | Griekse pasta | bimi | mimolette kaas

Duo van rund | Uruguay | entrecote & americain | ratte aardappel | Zuiderse sla


Uw tafel staat klaar.

1901.jpg