Titel linking people V4.jpg

Welkom bij Link 21. In onze brasserie kan je ontbijten, lunchen en dineren. De ideale locatie voor een zakenlunch of een diner met familie. We werken graag met dagverse, seizoensgebonden producten. En dat proef je.

Onder leiding van chef-kok Cédric Goris, schotelt een keukenteam van jong talent je elke drie weken nieuwe, verrassende suggesties voor. Smakelijk! 

Link 21 heeft enkele prachtige, moderne zalen. Die zijn uitermate geschikt voor vergaderingen, seminaries, productvoorstellingen ... Ook je huwelijksfeest, babyborrel of verjaardagsfeest kan met gemak doorgaan in Link 21.

Of je nu met 5 personen of met 150 personen komt. Heb je een idee of concept in je hoofd? Wij denken graag met je mee. Daarnaast kan je kiezen uit tal van formules, aangepast naar ieders budget

 

Een waaier aan mogelijkheden

Genieten in de brasserie

Feesten in eventruimtes

Vergaderen op een unieke locatie

Take away corner

1901.jpg

Activiteiten en events

We are back in the race! - 4 tem 6 oktober

Na een pitstop van meerdere jaren, is dit unieke event terug. Het beloofd een geweldig racespektakel te worden, met een sensationele mix van verbrand rubber, benzinedampen en uitermate spannende races.

We hebben voor u op vrijdag 4 oktober 2019 een exclusieve formule bedacht: VIP night
Die avond is het parcours helemaal van u en uw gasten. Er staan 20 karts ter uwer beschikking, dus er kunnen maar liefst 120 piloten mee racen om de titel! De race duurt 3 uur, en na afloop kunt u genieten van een exclusieve party, met walking dinner in Link 21. Contacteer ons voor een offerte op maat.

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019 mag elke snelheidsduivel zich wagen aan ons parcours. Neem met uw bedrijf deel aan dit Kempisch topevenement en nodig klanten en/of personeel uit voor een dag actie en plezier. Stel uw ideale team samen en schrijf u snel in voor deze spannende en onvergetelijke ervaring.

Wanneer u zich inschrijft voor 15/06/2019 krijgt u van ons alvast een fles champagne cadeau. Zo wint u reeds voor de start!

blob

Winterpleasure @ Link 21

- 18 jan tem 5 april

18/01 was de kick-off van Chalet 21, de nieuwe winterbeleving te Herentals. Brasserie Link 21 wil hiermee een originele en vooral heel gezellige locatie aanbieden voor de koude winterdagen.

Het recent geopende dakterras werd de uitgelegen plaats voor het opzetten van een chalet met hoog aprés ski gehalte. Je vindt er een winterse setting maar met een warme sfeer. Vuurkorven, dekentjes, gezellige verlichting, … zijn slechts enkele van de vele sfeermakers in de Aprés ski chalet.

Je kan deze winterbar exclusief afhuren, zowel overdag als ’s avonds. Op vrijdag wordt Chalet 21 opengesteld voor het publiek en kan je met vrienden en collega’s genieten van leuke cocktails, winterse dranken en enkele bits & bites, dit alles op de foute beats van de live dj.

Kom de kou verdrijven bij Chalet 21, open tot vrijdag 5 april 2019.

Ontbijt, lunch of diner?

1901.jpg