Titel linking people V4.jpg

Welkom bij Link 21. In onze brasserie kan je ontbijten, lunchen en dineren. De ideale locatie voor een zakenlunch of een diner met familie. We werken graag met dagverse, seizoensgebonden producten. En dat proef je.

Onder leiding van chef-kok Cédric Goris, schotelt een keukenteam van jong talent je elke drie weken nieuwe, verrassende suggesties voor. Smakelijk! 

Link 21 heeft enkele prachtige, moderne zalen. Die zijn uitermate geschikt voor vergaderingen, seminaries, productvoorstellingen ... Ook je huwelijksfeest, babyborrel of verjaardagsfeest kan met gemak doorgaan in Link 21.

Of je nu met 5 personen of met 150 personen komt. Heb je een idee of concept in je hoofd? Wij denken graag met je mee. Daarnaast kan je kiezen uit tal van formules, aangepast naar ieders budget

 

Een waaier aan mogelijkheden

Genieten in de brasserie

Feesten in eventruimtes

Vergaderen op een unieke locatie

Take away corner

1901.jpg

Activiteiten en events

20190121+affiche.jpg

Een geslaagde editie

Zoals elk jaar namen we onze klanten mee naar de Pleynhoeve voor een heuse aspergeproeverij. Dit alles met producten vers van ‘t veld bereid door het keukenteam van Link 21.

Zalig weertje, meer dan 500 gasten, heerlijke aspergebereidingen, gezelligheid troef,...    Alles was aanwezig om er weer een onvergetelijk aspergeweekend van te maken. We willen jullie de sfeerfoto's uiteraard niet onthouden!

Noteer alvast de data voor volgend jaar: vrijdag 29 tot zondag 31 mei 2020.

We are back in the race!

Na een pitstop van meerdere jaren, is dit unieke event terug. Het belooft een geweldig racespektakel te worden, met een sensationele mix van verbrand rubber, benzinedampen en uitermate spannende races.

Door het vroegtijdige succes op zaterdag en zondag, hebben we voor u op vrijdag avond 4 oktober de exclusieve formule ‘race&party’ uitgewerkt.

U neemt deel met een ploeg van 4 piloten en 4 gasten aan onze 2 u durende bloedstollende avondkarting op en rond de verlichte terreinen van Link 21.

Samen met uw team wordt u omstreeks 17.30 uur verwacht voor het aperitief. Gedurende de avond genieten jullie van onze fantastische all-in walking diner formule met een aansluitende DJ set van formaat!

Wilt u met uw personeel een fantastische avond beleven, uw beste klanten verwennen of uw zakenrelaties eens uit dagen voor een sportieve strijd? Schrijf u dan nu in via dit inschrijvingsdocument.

Ontbijt, lunch of diner?

1901.jpg