Titel brasserie.jpg

Aangevuld met heerlijke wijnen

Onze uitgebreide wijnkaart biedt voor elk gerecht én voor elke smaak de geschikte wijn. Onze sommelier maakte een uitgebreide selectie van toegankelijke en verrassende wijnen. Kies zelf of laat je inspireren.

Meer dan een brasserie

Een heerlijke ontbijt, een lichte lunch, een uitgebreid zakendiner? Bij Link 21 kan het allemaal. Maar da's nog niet alles. Op zoek naar de ideale locatie voor een vergadering of een privéfeest? Ook dan is Link 21 the place to be!

Creatief met dagverse producten

Brasserie Link 21 werkt met dagverse producten. En dat proef je. Wij beschikken over een uitgebreide menukaart. Of laat je verrassen door onze seizoensgebonden suggesties.

Klassiek & jong

Smul van een klassieke keuken met een moderne twist. Onder leiding van chef-kok Cédric Goris staat er een team van jong keukentalent achter de kookpotten. Om de drie weken verrassen zij je met nieuwe, unieke gerechten. 

 
Lokaal en vers tekst.png
 
smaakvol en puur tekst.png
 
Creatief en eigentijds tekst.png
 
1901.jpg

Ontdek onze suggesties

Laat je verrassen door onze originele en seizoensgebonden suggesties. Om de drie weken vernieuwen wij ons aanbod. 

Menu to share

U geniet van alle vermelde gerechten. Het menu is te nemen per tafel.

Vitello tonnato | kalfs & tonijn | bonito | rucola | huisgedroogde tomaat | balsamico

Burrata | tomaatfantasie | extra vierge | basilicum | secreto n°7

Scampi | rode curry kroket | Westerse tabouleh | curry mango | Oosterse kool

Entrecote | Txogitxu | topselectie | witlof | tomaat | pepersaus | frietjes | tartaar

Dame blanche | anders | 2018


Sharing is caring

Pizza deluxe | 8 tips | truffel | champignons | grana | prosciutto | rucola

Chicken cigars | 8 stuks | fijne groentjes | curry mango

Spekfakkels | 8 stuks | BBQ style


Zwarte goud

Mosselen goudmerk met verse frietjes

Natuur | Thaïse wijze | Italiaanse wijze | lookroom


Tomaat garnaal | cocktailsaus | gamba black tiger | jonge sla

King Krab | lauwwarm | extra vierge | frisse kruiden | decadent

Carpaccio Wagyu | ribeye | grana | klassiek | rucola | balsamico

Zalmtartaar | limoen | zure room | Tzar caviar | salty finger

Zeebaars | tomaatfantasie | guacamole | limoen | pasta

Voorgerechten


Tomaat garnaal | cocktailsaus | gamba black tiger | jonge sla

Zeebaars | tomaatfantasie | guacamole | limoen | pasta

Kalfs | klassiek | wortel | erwt | stevige jus

Zesrib HUTS | topselectie | witlof | tomaat | pepersaus | frietjes | tartaar

Salade Oosterse mosselen | gekonfijte sjalot | soja | rucola | glasnoedels | koreander

Hoofdgerechten

Uw tafel staat klaar.

1901.jpg