Titel brasserie.jpg

Aangevuld met heerlijke wijnen

Onze uitgebreide wijnkaart biedt voor elk gerecht én voor elke smaak de geschikte wijn. Onze sommelier maakte een uitgebreide selectie van toegankelijke en verrassende wijnen. Kies zelf of laat je inspireren.

Meer dan een brasserie

Een heerlijke ontbijt, een lichte lunch, een uitgebreid zakendiner? Bij Link 21 kan het allemaal. Maar da's nog niet alles. Op zoek naar de ideale locatie voor een vergadering of een privéfeest? Ook dan is Link 21 the place to be!

Creatief met dagverse producten

Brasserie Link 21 werkt met dagverse producten. En dat proef je. Wij beschikken over een uitgebreide menukaart. Of laat je verrassen door onze seizoensgebonden suggesties.

Klassiek & jong

Smul van een klassieke keuken met een moderne twist. Onder leiding van chef-kok Cédric Goris staat er een team van jong keukentalent achter de kookpotten. Om de drie weken verrassen zij je met nieuwe, unieke gerechten. 

 
Lokaal en vers tekst.png
 
smaakvol en puur tekst.png
 
Creatief en eigentijds tekst.png
 
1901.jpg

Ontdek onze suggesties

Laat je verrassen door onze originele en seizoensgebonden suggesties. Om de drie weken vernieuwen wij ons aanbod. 


Sharing is caring

Buscetta's | to share | 8 stuks | inspiratie van de chef


Het witte goud van                "De Pleyhoeve"

Asperges | hoeveboter | geplet ei | frisse kruiden

Asperges | scampi | St Jacobsnootjes | spitskool | kreeftenjus | tomaat

Asperges | gemarineerde zalm | buikspek | beurre blanc | crumble 


Kalfszwezerik | wortel | knolselder | jus | chips

Tonijn | sashimi | appel | boontjes | sesam | koolrabi | sojagel

Italië op z'n best | carpaccio rund | vitello & tonnato | burrata | kruidentoast

Voorgerechten


Zeetong | spinazie | geplette aardappel | mossel | seizoensgroenten | asperge                                                                                                        

Kalfs | decadent | filet pur & fricassee | zwezerik | truffel | lente puree | asperge            

Filet pur | Txogitxu | topselectie | witlof | tomatensla | pepersaus | frietjes | tartaar      

Verse pasta | kreeftenjus | scampi | asperge | tomaat | babyspinazie                             

Parelhoen | zachtgegaard | asperges | spinazie | morilles jus | fondantaardappel

Hoofdgerechten

Uw tafel staat klaar.

1901.jpg