Ontdek onze suggesties

Laat je verrassen door onze originele en seizoensgebonden suggesties. Om de drie weken vernieuwen wij ons aanbod. 


Wildkroketjes | crème wildpeer | mascarpone | salade appel witlof | chips van pastinaak

Home made wildpaté | kweepeergelei | rode kool | toast

Tartaar hert | bloemkool-truffel couscous | butternut | winterpostelein

Ganzenlever | gerookte paling | kruidenmayo | granny smith | tartaar van rode biet

Voorgerechten


Fazant | brabançonne | witlof | champignons | amandelkroketjes | jus

Hertenkalffilet

Hazenrugfilet

Trio wild (hert haas fazant)

Bovenstaande gerechten geserveerd met volgende garnituren

Schorseneer uit de over| spruitjes | butternut | pastinaakcrème | gekonfijte sjalot

Veenbes | krokines | witlof | eringi | champignons à la crème

Grietfilet | schorseneren à la crème | pastinaakpuree | chips | zeekraal | vongolé | Tzar caviar

Hoofdgerechten