Joke_Jan-181.jpg
Titel feesten.jpg

De strakke, eigentijdse architectuur van het gebouw en het interieur creëren een gezellige en unieke sfeer. Daarnaast denken we graag creatief met je mee om van jouw feest een onvergetelijk evenement te maken.

We geven je graag advies over tal van mogelijke formules, decoratie en catering. Een onberispelijke service en de juiste prijs-kwaliteit krijg je er zo bovenop. Kom gerust langs om een keertje te kijken. We geven je met plezier een rondleiding en een vrijblijvende offerte, aangepast aan jouw noden en budget.

 

Ben je op zoek naar de ideale locatie voor je bedrijfsfeest, zakendiner of teambuilding? Of zoek je een bijzondere plek voor je huwelijksfeest, verjaardagsfeest of babyborrel? Welkom bij Link 21.

Link 21 vind je in Herentals, in het hartje van de Kempen. Door zijn strategische ligging naast de op- en afrit 21 van de E313 Antwerpen - Hasselt, is Link 21 heel makkelijk te bereiken vanuit alle windstreken. En de ruime parking biedt plaats aan al je gasten.

Iets organiseren bij Link 21? Samen met jou bespreken we alles goed op voorhand, zodat je tijdens je feest zelf gewoon kan genieten.

FEESTJE GEVEN?

Kom gerust eens een keertje kijken. Samen met jou overlopen we graag de mogelijkheden.

1901.jpg